Mieke Rous is de grondlegger van de band Mama Roux, waaruit Rouxlala is voortgevloeid. Ze is verantwoordelijk voor het schrijven en componeren van het repertoire en neemt meestal de laagste stem voor haar rekening. Voor sommige liedjes heeft ze haar accordeon uit het stof gehaald, maar liever verwezenlijkt ze haar meisjesdroom als drummer van de band, al ontbreekt het aan een echt drumstel.

Naast artiest is Mieke docent Podiumkunst op een middelbare school.

 

Tynke Luske heeft van het trio het hoogste bereik in haar stem en is het meest vaardig op instrumenten. Het liefst laten haar collega’s zich begeleiden door haar subtiele gitaarspel.

Verder zingt ze als leading lady in de Apeldoornse band Junebug en heeft als singer-songwriter prachtig eigen repertoire, waarbij ze zichzelf begeleid op gitaar en piano.

 

 

Daan Kien is met haar stem van het musicalmerk ‘Frank Sanders’ de sprankel op het podium en de spil in de harmonie. Graag concentreert ze zich volledig op haar zang, maar soms kan ze het niet laten om wat percussie toe te voegen aan de Roux.

Vanuit haar eigen onderneming Daan Theaterwerk treedt ze solo op als zangeres met bekend repertoire en presenteert ze graag evenementen.